Karriere

Konsulenter

- VIL DU SKAPE DEG EN INTERESSANT, VARIERENDE OG STIMULERENDE HVERDAG?

Vi søker deg som har interesse for salg, salgsledelse og kundeservice, og som ønsker å bli en spesialist innenfor disse områdene.

I over 40 år har vi jobbet med å utvikle mennesker innenfor salg, salgsledelse og kundeservice.

Har du evnen til å motivere? Kan du få andre til å skape resultater og prestere bedre enn forventet? Vil du være med og skape prestasjonskulturer? Det er en stor tilfredsstillelse å se hvor godt våre programmer virker. Det er en del av gleden og resultatet du opplever når du jobber med oss. Pluss at du selvfølgelig får en attraktiv inntekt.

Har du lyst til å arbeide med internasjonalt kjente og forskningsbaserte konsepter - som gir deltagerne og deres virksomheter enestående resultater? Da har vi bruk for deg.

Vi søker konsulenter med:

  • Noen års erfaring i en sentral posisjon du har fått på grunn av din dyktighet og profesjonalitet innenfor markedsføring, salg, service eller salgsledelse.
  • Konsulenterfaring - gjerne fra ledende virksomheter. Nå ønsker du nye utfordringer og vil gjerne arbeide med mer operative og utviklende forretningsmodeller.
  • Du er dyktig til å lytte og setter deg raskt inn i dine kunders utfordringer. Du kan arbeide med mange baller i luften samtidig. Du har fremragende presentasjonsferdigheter og kan utvikle, engasjere og motivere deltakerne våre til imponerende resultater.
  • Du har gode menneskelige egenskaper som gjør deg i stand til å arbeide tett med våre kunder og medarbeidere og skape tillitt og aksept.

Vi er kjente for våre fremragende, verdenskjente konsepter og mangfoldighet av medarbeidere med forskjellig bakgrunn. Derfor er vi også åpne for ”wild cards”!

Hjelp oss med å utvikle våre kunders medarbeidere og forbedre resultatet i deres virksomheter!

Ta kontakt med Sigurd.Solbu@Huthwaite.no for nærmere informasjon.