Om oss

Hvem er vi og hva er det vi gjør annerledes?

Vi er eksperter i salgsopplæring og forhandlingstrening, som kan hjelpe deg med å forbedre resultat i din virksomhet.

I over 40 år har vi hjulpet bedrifter over hele verden med å forbedre sine resultater, gjennom våre psykologiske endringsmetoder.

Vår tilnærming fungerer. Den er bevist utrolig effektiv i alle bransjer, og er også fleksibel nok til å integreres i eksisterende forretningsprosesser.

Vi er annerledes enn andre fordi vi sjekker situasjonen før vi anbefaler en løsning.

Vi har brukt flere tiår med læring av viktig atferd for å levere fremragende resultater. Dette er oppnådd ved å gjennomføre grundige undersøkelser og omfattende løpende analyse av atferd av de aller beste selgere og forhandlere. Det er denne enestående kunnskapen som gjør oss i stand til å møte våre kunders behov, og enda viktigere, hjelpe dem å møte behovene til sine kunder.

Om Huthwaite Norway as

Vårt internasjonale nettverk innen salgstrening er ledende i utvikling av salgsprestasjoner, forhandlingsferdigheter og kundeserviceferdigheter. Selskapene har mer enn 40 års erfaring i å hjelpe salgsorganisasjoner med vekst og lønnsomhet i salg og forhandlinger.

Vi har en unik kombinasjon av løsninger som kan hjelpe deg til å være bedre forberedt innen salg, forhandling og service.

Vi har samlet de mest anerkjente metodene fra noen av verdens mest respekterte merkevarer i salg, forhandling og kundeservice for å hjelpe deg og din organisasjon til å møte fremtidens utfordringer. Med mange års erfaring og et omfattende materiale, er vi i stand til å hjelpe innen det meste. Vårt tilbud til organisasjoner spenner over et bredt område som svært få kan matche. Husk - vi er eksperter på dette og har gjennom mange års forskning og erfaring funnet ut hva som fungerer best. Hvis ditt lederteam eller salgsteam ønsker å gjennomføre utviklingsprosjekter som fungerer og som gir varig endring, bør du snakke med oss.

Ved å definere og måle vellykket salg har våre metoder, prosesser og verktøy bidratt til å drive prestasjoner hos salgsorganisasjonene vi har vært involvert i.

Et salgssystem i verdensklasse

Våre kunder drar nytte av vårt salgssystem som er i toppen av det man kan finne på markedet i dag innen salgstrening. Våre metoder bygger på vår omfattende forskning og har en presis, kunde-fokusert tilnærming som resulterer i varige resultater. Kjernen i programmene er å håndtere komplekse salg. Våre forskningsbaserte programmer gir et felles språk og en felles tilnærming til salg og salgsledelse for organisasjoner over hele verden.

Erfaring fra virkelige salgssituasjoner

For å kunne gi effektiv veiledning til kundene vil våre konsulenter i Norge hente eksempler og kunnskap fra sin egen lange erfaring som selgere og salgsledere fra noen av verdens største selskaper. Deres kompetanse sikrer at våre kunder drar nytte av en dypere forståelse av de problemstillinger og utfordringer som salgsorganisasjonen står overfor, og viser hvordan de kan ta i bruk metoder og salgsprosesser for å komme raskere til målet. Det unike med programmene er at kursdeltakere benytter sine egne aktive salgsmuligheter (kunder) som de arbeider med underveis. De benytter Salgssystemets metoder, og får gjennom dette en førstehånds, praktisk erfaring som de umiddelbart kan bruke på sine egne kunder.

Et helhetlig syn på kundestrategi

Vi starter alltid med kunden: Hva er det dine kunder prøver å fikse, oppnå eller unngå? Vi identifiserer områder der din salgsorganisasjon utmerker seg i forhold til å møte kundens utfordringer - og vi identifiserer områder i organisasjonen som har behov for endring. Gjennom vårt Salgssystem® bygger vi en tilpasset løsning for kundens behov og løfter hele salgsorganisasjonen til nye prestasjonsnivåer.

Justert til strategiske mål

Våre metoder og prosesser holder salgsteamet fokusert på, og i linje med kunden. Dette betyr at salgsteamet kan gi målbare verdier til kundens utfordringer i løsningene de leverer.